Arkiv‎ > ‎Aktuellt från 2013‎ > ‎

130803 medlemsmail

Hej kära kolonister!
Så fick vi drömsommaren, precis vad vi behövde efter förra årets regnelände. Och vi har många njutbara veckor kvar av säsongen. 
På onsdag 7 augusti 18-21 har vi sista städkvällen för den här säsongen. Sedan är det bara storstädningen kvar söndag 6 oktober kl 11-15. Två tillfällen ska du vara med för att inte betala städavgift detta år.
 
Du har tre frågor att ta ställning till som medlem:

1. Vill du i fortsättningen bara få information från föreningen på e-post (när så är möjligt), inkl Salladsbladet? Meddela det genom att svara JA på det här mailet. Tack för att du gör en insats för miljön!

 

2. Vill och kan du ta över skötseln av föreningens hemsida www.hhft.se? Den är gjord i Google sites av Jon Jogensjö som inte längre är aktiv i föreningen då han flyttat till villa i Hässelby. Meddela i så fall styrelsen genom att svara på det här mailet.

 

3. Är du bra på tvåtaktsmotorer? Meddela det, så att vi kanske kan få igång den trimmer som inte fungerar. Helst före städdagen på onsdag, via mail eller sms/tfn 072-5794050 (Annika, ordf).


Och du - plantera t.ex. asiatisk kål, vintersallad och snabba gröngödslingsväxter på skördade land, så förlänger du säsongen ytterligare! :-)
Soliga hälsningar
Annika (ordf, lott 63)
Comments